Prijzen

 

Service

Tarief

Kennismakingsgesprek
gratis
Verzorging (per dag)
€ 8,00
- toeslag, twee katten
€ 2,00
- toeslag, drie katten
€ 3,00
Sleutels terugbrengen
gratis
Sleutels ophalen
€ 4,00
Sleutelbewaarservice
gratis

(prijzen zijn inclusief 19% btw)

Kennismakingsgesprek
Als u met ons en onze service kennis wilt maken volgt er na het eerste telefonische kontact altijd een nader gesprek. Tijdens dat gesprek leert u ons kennen, en noteren wij alle zaken die van belang zijn voor de verzorging van uw dier of dieren. Dit eerste gesprek is gratis.

Verzorging
Als u van onze service gebruik maakt, is het tarief € 8,00 per dag bij de verzorging van één kat. De service omvat het dagelijks bezoeken en verzorgen van uw kat in ons servicegebied. Bij de service inbegrepen is het terugbrengen van uw sleutels.

Sleutels terugbrengen
Bij de verzorging van uw dieren is inbegrepen het gratis terugbrengen van uw sleutels als u weer thuis bent. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig aan ons bezorgen van de sleutels. Controleert u of alle sleutels ook echt passen?

Sleutels ophalen
Indien u er de voorkeur aan geeft dat wij de sleutels zowel ophalen als weer terug brengen, dan vragen wij daarvoor een toeslag van € 4,00.

Sleutelbewaarservice
U kunt ook gebruik maken van onze sleutelservice. Wij halen eenmalig uw sleutels op, en houden deze in beheer zolang u dat wilt. De sleutelbewaarservice is gratis.

Sleutels die bij ons in beheer zijn worden altijd in onze sleutelkluis bewaard. Wij labelen uw sleutels nooit met tot uw adres herleidbare informatie. Op de pagina privacy leest u hier meer over.Cat-care, catcare en de bijbehorende domeinen zijn handelsnamen van Cat-care-at-Home!
Cat-care-at-Home! © 2000-2006 - bijgewerkt 2 mei 2006 - KvK A'dam 34149362