Uw Privacy

De verzorging van uw 'dierbaren' gebeurt met respect voor uw privacy. Wij hanteren het volgende principe:

Uw gegevens worden door Cat-care zorgvuldig beschermd, en nooit aan anderen verstrekt.

 

Op welke wijze beschermen wij uw privacy?

1. Uw gegevens worden uitsluitend door Cat-care zelf gebruikt. Wij geven geen inlichtingen aan derden over onze cliënten. Wij verkopen ons adressenbestand niet.

Als Cat-care ooit door anderen dan onszelf zou worden voortgezet, dan vragen wij u om toestemming, voordat wij uw gegevens aan onze opvolger(s) doorgeven.

2. De informatie die wij bij het kennismakingsgesprek van u krijgen, behouden wij uitsluitend als u aangeeft van onze diensten gebruik te willen maken. In het andere geval vernietigen wij desgevraagd de gegevens. Dat geldt ook als u aangeeft niet langer van onze diensten gebruik te maken.

3. Bij onze afwezigheid wordt onze administratie op een afgesloten plaats bewaard.

Sleutels

4. Sleutels die u bij ons in bewaring geeft worden nooit voorzien van uw naam, adres of andere gegevens die gemakkelijk tot u terug te leiden zijn. In plaats daarvan markeren wij uw sleutels met de namen van uw kat of katten.

5. Uw sleutels worden nooit samen met uw gegevens bewaard, zodat niemand met de namen van uw katten uw gegevens kan opzoeken.

6. Uw sleutels worden altijd in een afgesloten, stalen sleutelkast bewaard.Cat-care, catcare en de bijbehorende domeinen zijn handelsnamen van Cat-care-at-Home!
Cat-care-at-Home! © 2000-2006 - bijgewerkt 2 mei 2006 - KvK A'dam 34149362